C/Blanqueria, 9, 08003, Barcelona.
(+34) 935 13 74 34 (16h/20h)
info@lapiz.org

Taller de pintura per a gent gran, nova promoció

Colaboración social a través del arte.

Created with Sketch.

Taller de pintura per a gent gran, nova promoció

Aquest mes de setembre hem reprès el taller setmanal de pintura per a gent gran a LáPIZ. Impartit per l’artista visual Margarita Rodriguez Brahm, aquesta la segona edició comptarà amb la participació de cinc persones usuàries de centres d’atenció per a persones grans situats al barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera.

L’activitat es desevnoluparà fins el mes de desembre de 2017, quan es preveu realitzar una exposició col·lectiva amb una sel·lecció d’obres produïdes a les dues primeres edicions.

Imatges de la primera edició del taller de pintura per a gent gran de LáPIZ, realitzat entre el 2016 i el 2017.

Durant les classes setmanals s’estimula l’aprenentatge amb exercicis pictòrics guiats i de temàtica lliure. Poc a poc, es van introduïnt tènciques i formes de treball adaptades als interessos i al coneixement que cada alumne posa en pràctica. L’objectiu és que cadascú pugui aprendre a resoldre els problemes pictòrics propis de cada procés de treball.

La prioritat d’aquest taller és atendre de manera gratuïta a les persones en siuació de risc d’exclusió social, però l’activitat és oberta en la modalitat de pagament a totes les persones interessades. Per a més informacions sobre les inscripcions de pagament o per a la creació de nous grups, contacteu amb nosaltres a info@lapiz.org.

 

Tags: , , ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *