C/Blanqueria, 9, 08003, Barcelona.
(+34) 935 13 74 34 (16h/20h)
info@lapiz.org

APRENDER PINTANDO: taller de pintura, nova promoció

Colaboración social a través del arte.

Created with Sketch.

APRENDER PINTANDO: taller de pintura, nova promoció

Amb aquest curs impartir per l’artsita plàstic Abel Pardo Vallejo proposem l’aprenentatge de la pintura a partir de la representació del natural i de fotografies.
Adreçat a adults, el taller de piuntura treballarà els principis bàsics de la pintura partint del nivel de coneixements de cada alumne. Es treballaran espectes bàsics i comuns a totes les obres pictòriques, com ara la composició, la perspectiva i la paleta cromàtica, aplicats a paisatges, bodegons i retrats.
Organitzades en 8 sessions setmanals,  amb un mínim de quatre i un màxim de 10 alumnes.  L’horari es definirà en funció del grup.
PREU
60 euros
Sòci/es LáPIZ: 45 euros
Persones a l’atur: 45 euros
El preu de l’insripció inclou una part del material fungible necessari i cavallet; l’alumat huarà d’aportar les teles, brotxes i pinzells i una part del material fungible. Pots consultar aquest enllaç per a més informacions, o posar-te en contacte amb nosaltres a info@lapiz.org
PROFESSOR:
Abel Pardo Vallejo, natural de Málaga, és llicenciat en Belles Arts per la Universidad de Granada (UG-2004). L’any 2007, va concloure el Curs d’adaptació pedagógica en visual i plàstica (CAP) per la Universitat de Barcelona. Ha impartir classes de pintura i dibuix al Col·lectiu Santa Eulàlia, (2007-2011) va ser professor substitut a l’IES Casals de los Ángeles (L’Hospitalet de Llobregat) i al INS Verdaguer (Parque de la Ciutadella). Entre el 2008 i el 2015 va impartir classes d’arts plàstiques per al Departament Justícia de la Generalitat de Catalunya.  És un dels sòcis-fundadors de l’Associació LáPIZ
Més sobre l’artista:

CONTACTE
935137434

 info@lapiz.org

Tags: ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *